REFERENTIES2018-10-18T10:35:25+00:00

Esther is een bijzonder prettig persoon om het dieetavontuur mee aan te gaan. Vriendelijk en behulpzaam. Ik ben zonder al te veel moeite 8/9 kilo lichter in 6 maanden en dat heeft me een bijzonder goed gevoel en loop nu alle trappen weer op en af.
Jan – modeontwerper


Esther is een fijne, vrolijke en zeer kundige vrouw die jou op een ongedwongen en professionele wijze een betere en gezondere levensstijl bijbrengt. Met haar grote kennis van voeding brengt Esther balans in jouw voedingspatroon. De recepten en eetschema’s die zij maakt zijn makkelijk te volgen en erg lekker. Ik sta voor ’t eerst in mijn leven graag in de keuken. Op verantwoordelijke wijze ben ik 8 kilo afgevallen. Maar wat nog belangrijker is: ik voel me superfit. Eten volgens Esther is bij ons in huis inmiddels een werkwoord geworden: We gaan ‘Estheren’! Ik raad het iedereen aan.
Lenneke – Debatleider, moderator, filmmaker en zangeres


Esther Hurioglu heeft mij geholpen om in acht maanden 23 kilo kwijt te raken. Niet met een trucje dat tijdelijk helpt, maar door mij gezond en vers eten voor te schrijven met een verantwoordelijke hoeveelheid calorieen. En iedere dag een mooi recept voor het avondeten. Esther heeft mijn motivatie om gezond te eten en meer te bewegen (ik heb mijn scooter weggedaan) aangewakkerd en daarmee zichzelf overbodig gemaakt.
Herman – advocaat-partner en Mediator (MfN, IMI)


I have to say thank you, thank you, thank you Esther! With you I have rediscovered what it means to eat healthy, fresh food and right proportions. I was doing so much wrong with the food. Even if I like to cook but living alone I got in a habit to eat bad: not respecting the time, precooked food just because it ‘taste good’ and most of all not listen to my stomach. Now after 1 year with Esther coaching I cook almost every day, I am eating on decent times and I do listen to my stomach when it tells me ‘enough, I am full’.
What I like the most of Esther plans is the various of menu she gave me, I discoveren ‘new’ vegetables and spices and I will keep using them also now that I have completed my journey and I have lost more than 17 kg. I have even used some of her recipes for dinner with friends and they likes them… a lot and I will keep using them. Thanks you so much, you changed my life! Love
Milva – Finance manager


Esther leerde mij gevarieerd en regelmatig te eten met behulp van haar heerlijke recepten.
Ze is niet dwingend maar vooral sturend en een fijne motivator. Met haar hulp viel ik in 3 maanden 10 kilo af.
Ik voel mij fitter en geniet meer van wat ik eet.
Mijn eetpatroon is met haar hulp voorgoed veranderd.
Monique


Onder de sympathieke en professionele begeleiding van voedingscoach Esther ben ik erin geslaagd een deel van mijn overgewicht af te krijgen. Haar programma’s waren smakelijk en effectief. Op een aantal aspecten ben ik ook blijvend van smaak veranderd. Minder vlees, minder suiker, minder koolhydraten en meer vegetarische schotels. Mijn vrouw Julie liftte succesvol mee op de programma’s van Esther
Geert


Met behulp van Esther 6 kilo afgevallen. De menu’s werken prettig; Weten wat je de gehele dag mag eten, aangepast op je eigen wensen en behoefte. Voor mij prettig omdat ik niet meer elke dag na hoefde te denken wat nu te koken en zo meer variatie in mijn eten heb gekregen. Nu al een half jaar op gewicht en nog steeds gebruik ik de recepten uit de menu’s.
Patricia


“Esther’s methode typeert zich het beste met het woord: persoonlijk! Haar begeleiding, de menu’s en het contact tijdens de consulten en tussendoor was echt helemaal afgestemd op mijn behoeften en heel prettig. Haar menu’s zijn gevarieerd, gebalanceerd en echt lekker. Zelfs na afloop van ons traject kreeg ik nog wat tips toegestuurd, dat toont hoe betrokken ze is. Ik ben ontzettend blij met mijn resultaat en zit erg goed in mijn vel daardoor. Dank!”
Door


Ik hou echt van het professionalisme waarmee Esther de menu’s van de week samenstelt.
Zij respecteert uiteraard de gezondheid; maar zij houdt ook rekening met mijn voorkeuren: dus houd ik het plezier van goed eten. En om in gezelschap te eten: Ik  verhoog gewoon de hoeveelheid een beetje om de maaltijd te delen zonder een tweede menu te hoeven bereiden. De recepten zijn zeer goed uitgelegd en zijn over het algemeen eenvoudig en snel te doen. Ze zijn vaak origineel en verbazingwekkend: het is heel modern en creatief! Wat ook veel helpt, is dat ik altijd een kleine e-mail kan schrijven of kan bellen als ik een probleem of twijfel heb. De balans: TROTS VANDAAG!
Gaby – Client online coaching

Betaald jouw verzekering mee?

Wij zijn aangesloten bij de BGN en daarom betaald in veel gevallen jouw verzekering mee.

Bekijk het hier!

Direct een afspraak maken!

Laat hier weten wanneer je langs wilt komen, voor een afspraak of een GRATIS intake!

AFSPRAAK MAKEN